2B Sure levert aan zorginstellingen

In zorginstellingen gelden zeer specifieke eisen en uitdagingen aan de schoonmaak. Vaak hebben cliënten een verlaagde weerstand, terwijl er dagelijks incidenten zijn met een hoog bacterieel risico. Boven op dit alles is er niet zelden een enorm hoge werkdruk.

Grote instellingen hebben doorgaans iemand in dienst die verantwoordelijk is voor schoonmaak en hygiëne. Bij kleinere instellingen wordt die last verdeeld over alle schouders. Iedereen doet z’n uiterste best, maar soms ontbreekt het simpelweg aan tijd en kennis om het goed te doen.

2B Sure heeft veel ervaring met zorginstellingen. Wij adviseren, brengen systematiek aan en spijkeren waar nodig bij. Het is een investering die voor veel waarde, gemak en besparing zorgt. Uiteraard houden we ook graag de voorraad netjes voor u bij. Hoge kwaliteit, minimale kopzorgen – dat haalt u met ons in huis.

Hygiëne is een belangrijk onderwerp in de zorg. Dennis heeft veel verstand van producten en heeft ons goed geadviseerd. Hij heeft ook goed in de smiezen of onze voorraad nog op orde is. Zo niet, dan is het snel geregeld. De lijntjes zijn kort, het contact is persoonlijk. Dat is fijn en het werkt ook nog eens heel goed.

Margreet Cornwall, locatiemanager zorgresidentie Rosorum , Haarlem