Reinigingsproducten voor horecabedrijven

In de horeca puilt de gemiddelde schoonmaakkast uit z’n voegen. Voor iedere schoonmaakklus is er wel eens een wondermiddel gekocht en aan uitdagende klussen geen gebrek in de professionele keuken. Werkbanken, het gasfornuis, afzuigkappen, koelcellen, vloeren – het moet schoon én hygiënisch.

Tijd voor een plan van aanpak met kennis van zaken. Wij leveren drie tot vier producten waarmee u de hele keuken professioneel reinigt. U wint aan kwaliteit, bespaart geld en – misschien nog wel het belangrijkste – maakt het toch al hectische leven in de keuken een stuk makkelijker.

Naast slimme keukenreiniging, helpt 2B Sure horecabedrijven met vaatwassystemen. Automatische doseringen, intelligente detectiesystemen – eenmaal investeren of een bruikleenovereenkomst en daarna geld besparen en geen kopzorgen meer. Plus een brandschone vaat, ook niet onbelangrijk.

Direct contact

Hugo Pieterse, assistent bedrijfsleider van Mama Kelly, in het restaurant met Dennis Zuiderwijk van 2B Sure in de achtergrond.

Mama Kelly
over 2B Sure

Hugo Pieterse
Assistent bedrijfsleider Mama Kelly, Den Haag

“Het fijne aan Dennis is dat hij meedenkt. Hij heeft ons goed geadviseerd en houdt een vinger aan de pols wat betreft de voorraad. Ik krijg bij hem nooit het gevoel dat hij omzet wil draaien. Hij denkt eerder vanuit ons en gaat voor kwaliteit. Het is bovendien een heel relaxte kerel, altijd bereikbaar, nooit een nee. Hoeveel prettiger wil je het nog hebben?”