2B Sure helpt wasserijen

Mag er thuis nog eens een vlekje blijven zitten, bij een professionele wasserij is brandschoon de enige norm. Er komen nogal wat vlekken voorbij: het schort van de slager (bloed), de broekjes van de voetbalclub (gras), het hemd van de kok (wijn, vet, sauzen), de overal van de automonteur (olie).

Wie niet oppast, heeft na verloop van tijd een wirwar aan zogenaamd gespecialiseerde wasmiddelen. Daar word je niet blij van. De kunst is om met een zo beperkt mogelijk assortiment een zo breed mogelijk scala aan vlekken effectief aan te pakken. Dat is waar 2B Sure om de hoek komt kijken.

We kijken wat u nodig heeft en brengen orde in de chaos aan. Wie doorrekent, ziet bovendien dat onze producten zichzelf niet alleen terug verdienen in kwaliteit, maar ook in geld. Ook in schoonmaakland geldt: goedkoop is duurkoop. We rekenen het u graag voor.

Direct contact

Eigenaar Evelien Veldkamp in haar wasserij met Dennis Zuiderwijk van 2B Sure in de achtergrond.

Veldkamp Wassen en Stomen
over 2B Sure

Evelien Veldkamp
Eigenaar Veldkamp Wassen en Stomen, Den Haag

“2B Sure is flexibel. Wij zijn een kleine klant, maar daarom niet minder belangrijk. Dennis heeft op eigen initiatief alle medewerkers bijgespijkerd over de werking van alle wasmiddelen. Je denkt dat je het weet, maar nu weten we het pas echt. Dennis is vooral een heel fijne vent. Als je toch contact hebt, waarom dan niet een beetje gezellig. Ik vind dat heel belangrijk.”