Schoonmaakproducten voor sportclubs

Hygiëne is belangrijk bij sportclubs. Iedereen werkt zich in het zweet – en dat is goed – maar tegelijkertijd willen we niet onnodig in elkaars geurtjes en zweet zitten. Sporttoestellen moeten makkelijk frequent gereinigd kunnen worden. Hetzelfde geldt voor de sanitaire ruimtes, die vaak de hele dag door in gebruik zijn.

2B Sure heeft veel ervaring met allerlei soorten sportinstellingen. We denken graag mee over het schoonmaakproces in brede zin. Hoe zorgt u dat u met zo min mogelijk inspanning, uw zaak maximaal schoon houdt? We hebben bovendien veel specialistische kennis, ook bijvoorbeeld over de schoonmaak van verschillende types sportvloeren en belijningen.

In de meeste gevallen, hebben sportclubs een eigen horecapunt. Daar helpen we u ook graag bij. 2B Sure heeft veel kennis van professionele keukenreiniging. We versimpelen het proces en leveren 3 tot 4 producten waarmee u alle voorkomende uitdagingen makkelijk aankan. Soepele processen en kostenvoordeel door hoge kwaliteit – dat is 2B Sure in een notendop.

Direct contact

Club Manager Wout Koning in de spinningruimte van Snowworld met Dennis Zuiderwijk in de achtergrond.

Snowworld
over 2B Sure

Wout Koning
Club Manager bij Snowworld, Zoetermeer

“Dennis doet bij ons het hele plaatje: van de reinigingsproducten voor de fitnessapparaten, tot de vaatwasmachines en doseersystemen in het grand-café. Niets is hem te groot, maar ook niets te klein. Als het moet, komt hij dezelfde dag nog even aanrijden. Het is bovendien een echte sportman, dat is ook prettig. Het enige nadeel is dat hij voor Ajax is, maar goed, je kan niet perfect zijn.”